Roest Reparatie

Roest aan oldtimer auto, rijp voor reparatie

Wat houdt roest reparatie in?

Roest reparatie houdt in dat wanneer er ergens op de auto roest zit, dit gerepareerd wordt.
Dit kan zijn een roestplekken op de deur, voorscherm, motorkap, etc, etc. Dit kan ook een plek zijn aan de onderkant van de auto.

Doorgeroest plaatwerk repareren

Roest heeft verschillende gradaties. Zo kan het beginnende roest zijn dat alleen nog maar aan de oppervlakte zit, maar het kan ook doorgeroest zijn. Voordat we roest repareren, kijken we eerst naar om wat voor roest het gaat en hoe we dit gaan oplossen. Roest dat alleen nog maar op de oppervlakte zit, kunnen we vaak met schuurwerk repareren. Mits het plaatwerk op die plek niet te dun is geworden. Is het plaatwerk te dun geworden of is het door geroest, dan zullen we er een stuk uitslijpen. Vervolgens lassen we een nieuw stuk plaat terug.

Roestreparatie met spuitwerk

Helaas komt roest reparatie gepaard met spuitwerk. Na de repratie moet er een deel overgespoten worden. Is de repratie aan de onderkant van de auto gedaan dan geven we dit in huis een anti roest behandeling. Is er aan plaatwerk zoals bijv een deur of zijscherm een reparatie uitgevoerd dan zal dit door een spuiter gedaan moeten worden.

Dorpel BMW e30 na roestreparatie.
Dorpel BMW e30 na roestreparatie. Klaar voor de spuiter.
Chat openen
Stuur ons een bericht op WhatsApp