Custom werk

Golf kar aanpassingen & spuitwerk

We zijn bij MadeByMade niet vies van custom werk en het maken van maatwerk aanpassingen aan auto’s, motoren en andere voertuigen. We doen graag aanpassingen naar wens van de klant en geven ook hierin ons advies van hoe wij iets zien.
Met custom werk kun je bijvoorbeeld je denken aan compleet nieuwe stalen voorbumper voor een 4×4. Of een compleet nieuw subframe op de motorfiets als u een ander zitje wilt gebruiken. Maar een compleet nieuwe achterbrug behoort ook tot de mogelijkheden.

Niets is te gek en staan daarom ook open voor wilde idee├źn die men heeft.
Dit doen we graag en geven daarom ook ons idee van wat wij denken dat mooi is. Door dit met elkaar te bespreken komt er zeker weten wat leuks uit waar men trots op kan zijn.

Auto aanpassingen op maat

Doordat het gaat om maatwerk kunnen wij een eindeloos aantal aanpassingen aan auto’s, motoren en andere voertuigen doen. Neem daarom contact op als u hulp nodig heeft bij een project. We kunnen dan kijken of we u kunnen helpen. U kunt bij ons in ieder geval terecht voor de volgende werkzaamheden:

  • Aanpassingen aan het chassis
  • Aanpassingen aan motorframes
  • Het maken van beugels en bevestigingsmogelijkheden van allerlei soorten onderdelen zoals bumpers, superchargers, motoren en ophanging.
  • Het maken van sidebars en rocksliders op maat
  • Stalen bumpers op maat

Doordat we beschikking hebben tot verschillende tools kunnen we veel maken. Neem bijvoorbeeld onze buizenbuiger ‘de GT Buiger’. Hiermee kunnen we verschillende buizen diameters buigen. Dus bijv. een rolkooi, of een A bar voor op de voorbumper, een subframe voor de motorfiets. Daarnaast doen wij zelf al het laswerk in huis. Maar ons belangrijkste gereedschap is onze ervaring omdat we al jaren bezig zijn met autotechniek en metaalbewerking.

Kijk voor voorbeelden van ons werk bij onze projecten.

Custom frame in A-Ascona rally auto
Rolkooi in A-Ascona rally auto
Chat openen
Stuur ons een bericht op WhatsApp